217.02.19 Időjárás Pécs

217.02.19 Időjárás Pécs

Pécs

ÉK 7 kmh Páratartalom. Aktuális időjárás Még több térkép.


Pecs Idojaras Elorejelzes Esotanc Hu

Kedden front nem lesz felettünk de a hűvös hajnalon felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi problémák valamint a görcsös panaszok.

217.02.19 időjárás pécs. Kedden front nem lesz felettünk de a hűvös reggelen felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi problémák valamint a görcsös panaszok. Időjárás Pécs ma óránként. A mai és ma esti időjárási előrejelzés ezen a helyen.

Pecs – Pogany Airport. Időjárás előrejelzés Pécs Baranya 14 napos Kéthetes időjárás Pontos Időjárás előrejelzés. Everything you need to be ready to step out prepared.

Pécs mai órás időjárás előrejelzés. 15 napos Időjárás előrejelzés Pécs két hétre Baranya Pontos Időjárás előrejelzés. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz.

A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok a. Léghőmérséklet Nyomás Páratartalom Szélsebesség A hidrometeocentrum egyéb adatai. Léghőmérséklet Nyomás Páratartalom Szélsebesség A hidrometeocentrum egyéb adatai.

Fejfájás is előfordulhat melyet az élénk szél tovább fokozhat. Fejfájás is előfordulhat melyet az élénk szél tovább fokozhat. Nagy lesz a napi hőingás emiatt keringési panaszok vérnyomás-ingadozás fáradékonyság dekoncentráltság is jelentkezhet.

Csapadékradar HD műholdas képek és jelenlegi időjárási figyelmeztetések óránkénti hőmérséklet eső esélye és. Nagy lesz a napi hőingás emiatt keringési panaszok vérnyomás-ingadozás fáradékonyság dekoncentráltság is jelentkezhet. Hétfőn folytatódik a napos-gomolyfelhős idő melyet több tájegységünkön is záporok zivatarok tarkíthatnak néhol ismét kialakulhat hevesebb zivatar is felhőszakadás jégeső kíséretében.

Get the Pécs Pécs Magyarország local hourly forecast including temperature RealFeel and chance of precipitation.


Pecs Idojaras Idokep


Pecs Idojaras Elorejelzes


Pecs Idojaras Elorejelzes


Pecs Idojaras Elorejelzes


Idojaras Pecs Holnap Orankent Freemeteo Hu


Pecs Magyarorszag Idojaras 2021 Eghajlat Es Idojaras Pecs A Legjobb Ido Es Ido Pecs Utazni Utazas Idojaras Es Az Eghajlat


P1w Ndllfz5ofm


Yk6ii5tpnj5evm


Pecs Idojaras Elorejelzes


Pecs Idojaras Elorejelzes

Leave a Reply